skip to Main Content

Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme nº268-269

Logo Quaderns

02/11/17, PUBLICACIONS

He pogut participar en el nou número de la revista Quaderns del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. En aquest número, 9 artistes i 9 fotògrafs pretenem il·lustrar el que han sigut les 9 àrees o temes desenvolupats en el Congrés d’Arquitectura.

Links:
Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

Portada Revista Quaderns Arquitectura Urbanisme Arts Santa Monica

El nou número de la revista Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme té com a protagonista el Congres d’Arquitectura de 2016. El congrés, desenvolupat en 9 àrees diferents, exposa a la revista les conclusions derivades. Tanmateix, 9 artistes i 9 fotògrafs som convidats a participar-hi aportant el nostre imaginari personal per a una de les àrees o conceptes. En el meu cas il·lustro el concepte “Noves tecnologies i processos”.

Extracte de la pàgina del COAC:

El Congrés d’Arquitectura, protagonista del nou número de la revista Quaderns

La revista del Col·legi ‘Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme’publica un nou número, que ja està a disposició dels col·legiats a les diferents seus col·legials. Es tracta d’un número doble (268-269), que tracta monogràficament el Congrés d’Arquitectura 2016.

En la síntesi de la seva última setmana, el Congrés va decantar nou conceptes que suposen tota una proposta programàtica. Es tracta de nou àrees d’interès i compromís comú entre la societat, l’arquitectura i els arquitectes: Àmbits emergents, Valors, Marc legal i professional, Dret a la ciutat, Territori i paisatge, Habitatge, Patrimoni, Noves tecnologies i processos, i Difusió i Educació.

Quaderns recull aquests nou conceptes com a fil conductor d’un document organitzat en nou parts. Per a cada una de les nou parts, es recull així el relat de les posicions, trajectes i interseccions esdevinguts a les ponències del Congrés, alhora que s’hi inclou una lectura paral·lela de cites i referències vinculades.

La monografia suma un complet superíndex (un sumari gràfic) d’aconteixements i ponències i també una col·lecció de documents ad-hoc de fotògrafs i creadors d’art, amb els quals es pretén oferir imaginaris, il·luminar i continuar motivant un debat definitivament i necessària obert.

Sota la direcció de Fèlix Arranz, l’equip de redacció i producció de la publicació ha anat a càrrec de Laura Bayo, Rosa LLadó i Anna Tetas, amb la col·laboració de Roger Subirà i d’una extensa i intensa nòmina d’agents institucionals, professionals, industrials, socials, acadèmics, culturals i artístics.”

Segueix llegint:

“One Day In Barberí” A La Bienal Internacional De Arquitectura De San Sebastián
“One Day In Barberí” A La Bienal Internacional De Arquitectura De San Sebastián

“One day in Barberí” a la Bienal Internacional de Arquitectura de San Sebastián

(06/11/17, EXPOSICIONS) El video “One day in Barberí” realitzat l’any 2015 arriba al Palacio de Miramar de Sant Sebastià, en motiu de la primera edició de la Bienal Internacional d’Arquitectura d’Euskadi. Ho fa dins l’exposició “RCR Arquitectes. Creatividad Compartida”.
Arts Santa Mònica: Imaginaris Per A Una Arquitectura Col·lectiva
Arts Santa Mònica: Imaginaris Per A Una Arquitectura Col·lectiva

Arts Santa Mònica: Imaginaris per a una arquitectura col·lectiva

(02/11/17, EXPOSICIONS) Arriba a l'Arts Santa Mònica de Barcelona la presentació del número de la revista Quaderns en el qual he participat. Es realitza una acció artística amb la resta de fotògrafs i artistes. L'acte inclou una escenificació de l'imaginari coreografiat per Pere Faura.
Quaderns D’Arquitectura I Urbanisme Nº268-269
Quaderns D’Arquitectura I Urbanisme Nº268-269

Quaderns d’Arquitectura i Urbanisme nº268-269

(02/11/17, PUBLICACIONS) He pogut participar en el nou número de la revista Quaderns del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. En aquest número, 9 artistes i 9 fotògrafs pretenem il·lustrar el que han sigut les 9 àrees o temes desenvolupats en el Congrés d'Arquitectura.
El Croquis N. 190 RCR Arquitectes: Significado En La Abstracción
El Croquis N. 190 RCR Arquitectes: Significado En La Abstracción

El Croquis N. 190 RCR Arquitectes: Significado en la abstracción

(15/07/17, PUBLICACIONS) La prestigiosa revista d'arquitectura "El Croquis" publica un reportatge fotogràfic sobre el workshop internacional d'arquitectura i paisatge que organitza RCR Arquitectes a Olot. Es publica aquest número després de guanyar el premi Pritzker.
El Croquis RCR Arquitectes 1998-2012
El Croquis RCR Arquitectes 1998-2012

El Croquis RCR Arquitectes 1998-2012

(30/06/17, PUBLICACIONS) La prestigiosa revista d'arquitectura "El Croquis" publica un reportatge fotogràfic sobre el workshop internacional d'arquitectura i paisatge que organitza RCR Arquitectes a Olot. Es publica aquest número després de guanyar el premi Pritzker.
Obra Seleccionada: Premis D’Arquitectura De Les Comarques De Girona 2017
Obra Seleccionada: Premis D’Arquitectura De Les Comarques De Girona 2017

Obra seleccionada: Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona 2017

(04/05/17, Notícies: PREMIS) El projecte “Arquitectures de procés”, l’exposició dels premis d’arquitectura de Girona, és obra seleccionada als mateixos premis de l’edició següent dins la categoria d’espai efímer.
Emporia De Plata: Premios Nacionales De Arquitectura Efímera 2016
Emporia De Plata: Premios Nacionales De Arquitectura Efímera 2016

Emporia de Plata: Premios Nacionales de Arquitectura Efímera 2016

(17/03/17, Notícies: PREMIS) El projecte "Arquitectures de procés", l'exposició al Col·legi d'Arquitectes de Girona, és premiat amb l'Emporia de Plata dels Premis Nacionals d'Arquitectura Efímera del 2016 al millor muntatge d'una exposició efímera transportable i itinerant.
ArchDaily: “Get To Know The Work Of 2017 Pritzker Prize Winners RCR Arquitectes Through These Videos”
ArchDaily: “Get To Know The Work Of 2017 Pritzker Prize Winners RCR Arquitectes Through These Videos”

ArchDaily: “Get to Know the Work of 2017 Pritzker Prize Winners RCR Arquitectes Through These Videos”

(11/03/17, Notícies: PUBLICACIONS) El video "One day in Barberí" realitzat l'any 2015 obre un article en el blog més popular sobre arquitectura. Aquest article es publica coincident amb l'otorgació del premi Pritzker a RCR Arquitectes, i enllaça tot un seguit de videos per conéixer l'obra dels arquitectes.

Copyright 2023 Carles Sánchez